Ridpassen

Red Baggis i paddoken idag hon kändes fin och jag känner att jag har börjat få liiite bättre koll på henne. Eftersom att Storm är ganska mycket mindre så är det lite skillnad på ridningen. Men de båda behövs ta ihop för att det ska bli rätt och för att de inte ska bli långa, så det känns riktigt bra att jag hittade just henne! 
Idag fick jag med henne bättre, jag gjorde många små volter för att träna på det. "Hoppade" även två kryss med henne.



Storm gick riktigt fint idag. Red även honom i paddoken. Hoppade honom ganska mycket och han va sååå pigg och glad över att få hoppa ;)
Pigg häst <3
I slutet gick han som bäst. Då va han mjuk och jobbade på med bakbenen. I början va han mer pigg och då hade han ingen större lust att jobba.
Imorgon får han vila, det kan han behöva inför helgen!


Måndag

Nu har jag precis gått upp för att äta lite frukost. Sen ska jag direkt gå ut till stallet för att rida. De båda ska få gå i paddoken.
Storm ska hoppas inför helgen. Då vi åkeeeer mot Borås för tävling. Vi åker på Torsdag så det blir en lång tävlings helg! Baggis ska också få hoppa lite idag.

Skriver mer senare.

Pussen!



<3


Don't cry because it's over, smile because it happened

Solar Eclipse


Bio

Nu sitter jag i bilen på väg till Linköping för att gå på bio med familjen. Haha vet inte vad vi ska titta på ;) Red både Storm och Baggi innan vi åkte. De fick gå i skogen. Baggi blev huuur glad som helst! Sen när jag kommer hem så ska jag gå ut till stallet igen och klippa Storm. För att han ser ut som en hårig björn :') Pussen!

Markarbete

Storm fick gå ett ganska ordentligt ridpass i paddoken även idag. Han kändes riktigt fin och mjuk. Inte alls så stark som igår! Och eftersom att Moa är sååååå grym så tog hon bilder.







You're beautiful, it's true.






Fredag

Sitter i soffan och kollar på idoooool!
Dagen har spenderats med vännen Moa. Det har varit grymt! Hon sover även hos mig i natt och imorgon blir det en liten foto stund. Det började med att jag har slingat håret och klippt det. Så nu är det blondt och rätt koooort ;)

Sen när vi kom hem så red jag Storm i paddoken, i början va han ganska stark men han vilade ju igår eftersom att vi hämtade Baggis så det är antagligen därför som han va stark. Men efter ett tag så slappnade han av och gick riktigt mjukt och avslappnat.
Borstade och myyyste även med Biggis lite!



Bagatell <3

Ny häst

Nu står fina Baggis där bak i lastbilen besiktad och klar!

Markarbete med Storm

Storm gick riktigt bra idag. Red honom ett ordentligt markarbets-pass i paddoken. I början va han ganska stark och lite smått galen. Men han vilade ju igår så han hade nog extra mycket energi idag. Knaaas häst <3
Men efter ett tag slappnade han av och jobbade på riktigt fint. 



Soooet häst idag

Väääntar

Sitter i skolan och väntar på att mamma ska hämta mig. Sen när jag kommer hem så ska jag direkt ut till stallet och rida storm. Skriver mer senare. Pussen!

You are my only hope

Har precis pluggat klart, det känns som att jag inte har gjort annat än det idag ;) Slutade sent idag (halv 4) så jag har pluuuggat hela kvällen. Fy vad jag har varit mega duktig :')

Storm vilade idag, han gick mycket förra veckan så han behövde en lugn dag idag!
Nu ska jag äta lite och sen soooova.

PUSS OCH HEJ



Vääääntar

Nu sitter jag och väntar på bussen. Sen när jag kommer hem så blir det pluuuggpluugg och ännu mer plugg! Storm ska vila idag eftersom att jag ska plugga som ni kanske har hört nu ;). Skrivet mer ikväll. Pussen!

You're amazing


Dagens ridpass

Red Storm i paddoken idag, han va väldigt mjuk och fin. Även om han vilade igår så va han inte alls lika stark som han brukar kunna vara dagen efter att ha har vilat. Jessica va sååååå super snäll/duktig och tog kort på oss idag :D





Godmorgon osv

Nu har jag precis ätit frukost.
Igår vilade ju Storm eftersom att vi va iväg och prövade stor hästen <3 så idag ska han få gå ett ordentligt pass i paddoken.
Nu blir det fiiilm med Jessica, hon har även sovit här. Gryyymt!



Ny stjärna på G

Klinik-besiktningen kvar sen är du min <3


HELG

Nu sitter jag i soffan med en feeeet godis skål. Älska fredagar <3 Heeeelg osv.

Red Storm och systers häst (fille) direkt när jag kom hem från skolan, slutade vid 14:00 så jag kom ut till stallet ganska tidigt. Båda gick en ganska lång stund i skogen, de va pigga och glada som vanligt!



Pluttiiis idag <3


Stallet

Nu ---> ut till stallet för att rida Storm och Fille !

you are the best thing that´s ever been mine ♥



Provprovprov

Nu har jag precis gjort klart alla läxor började direkt då jag kom hem vid 3 och nu efter 3 timmar så känner jag att jag har varit lite för duktig så det får räcka för idag. Underbart deeeet! Jag har typ 517575 prov nu. (matte-prov, musik-prov, idrotts-prov, tyska-prov, hk-prov en stor so-uppgift osv.) Ja ni hör ju hur det låter! Om någon vill byta så är det helt okej för mig :D

Men Storm fick i alla fall vila idag, eftersom att jag har haft en plugg eftermiddag/kväll som ni kanske har hört nu, fast han kan behöva det. Så för honom gjorde det absolut ingenting.

Nej nu ska jag sätta mig vid TVn och ta det lite lugnt.

PUSS OCH HEJ

.


Tisdag

Nu har jag precis gjort klart allt pluuuugg, har verkligen nördat min tyska bok känner jag. Eftersom att vi ska ha prov på torsdag, fyyyy vad kul. Älskar prov <3 ellerrrr?

Men i alla fall Storm fick gå lite lugnt idag. Skrittade och travade i ca 40 minuter så att han fick sträcka på sig. Han fick lite paniiiik när ett rådjur eller något liknande sprang över vägen. Knaaaas häst! Men han blev riktigt glad över att få komma ut i skogen idag.

Nej nu ska jag gå och packa allt inför imorgon. Vi ska till simhallen med klassen och simma typ 12873633738 meter MED KLÄDER PÅ. Mysigt! 


   


Totala resultatet

Fredag:
L:A. 0+8 fel:
Han va så grymt fin i grunden. Verkligen super fin. Men sen petade vi två i omhoppningen bara för att jag inte fick upp trycket ordentligt. Men han va fin!

Lördag:
MSV B. 8 fel:
Allt flöt på sååååå bra! Ända tills de två sista linjerna. Fick honom inte helt rak till ett räcke (7an) så då fick han inte med bakbenen och då petade han det. Sen in i kombinationen (8a) så hade jag inte ordentligt med tryck och då petade han även det. Det va så sjukt störande att han va jätte fin och sen klantade jag mig. Men Storm va grym!

MSV A. 20 fel: Det va riktigt många hinder i den här klassen. (14) Han började fint över 1an. Sen va det en båge fram till ett räcke. Där bestämde jag mig aldrig utan jag tog och fick aldrig något ordentligt flyt fram så då petade han den. Sen petade jag in i en kombination. Kom lite snett in men eftersom att Storm är bäst så hoppar han in. Knaaaas. Så då petade han in och klarade b-hindret. (fattar inte hur, men över kom viiii :'') ) Sen kom flytet över 5,6 och 7. Där var han så jääävla fin. Sen till kombinationen så är jag självklart klumpig! Jag tyckte att vi kom lite sakta in, men det gjorde vi inte! Så då blev det trångt över b och c. Så då petade han dom. Helt mitt fel, hade jag inte gjort så då hade han verkligen inte petat dom, menmen. Sen till 9an så bestämde jag mig aldrig till en oxer så då blev allt inteinteinte bra. Utan jag plockade och Storm fattade inte alls vad jag menade. Så då tog jag om oxern och han va så sjukt duktig. Han flög över 10,11 och 12. Den sista linjen va verkligen perfekt. Den känslan <3 Totalt så petade vi alltså 4 hinder. Men det va så grymt många språng och Storm va fiiiin, det blev en hel del bra språng där vi inte rev ;)

Söndag:
L:A. 4 fel:
Han va sååååå duktig. Eftersom att han hoppade två klasser på lördagen så fick han bara gå en L:A idag och leka runt. Vi fick till värsta vägen, verkligen :') (a0a) men självklart så petar jag hindret efter. Men allt annat blev super. Så vi slutade helgen med en bra känsla, vilket kändes jätte bra.



I bilen

Nu sitter jag i bilen på väg hem efter en låååång dag i skolan.. Sen ska jag direkt ut till stallet och antagligen så kör jag storm i pessoan. Efter det då blir det plugg!

Första klassen klar

Storm va så sjukt fin, men självklart så sabbar jag det i slutet av banan. Kom lite snett på ett vinklat räcke så då va han inte helt rak. Sen direkt efter så petade han in i 8a kombinationen. Då han bilen ganska stark och då blev han lång. Så fick två ner totalt. Men fy så fin han va på allt annat! Vi har ändrat oss lite, skulle ju bara ha hoppat msv b idag, men eftersom att han va så sjukt fin så hoppar vi även en msv a. Så nu taaaaaggar vi om!

Resultat

Storm va riktigt fin idag. Hoppade ju bara en la. Hela grunden va HELT perfekt. Han va sååååå hög och fin. Allt flöt på och han hoppade som en KUNG så sjukt hög va han! Sen i omhoppningen så petade han ut ur en kombination och en oxer. Men det va helt mitt fel! Skänkeln åkte bak och då störde jag honom lite och då kom han inte upp helt med bakbenen. Men grunden va perfekt och det är den känslan som vi ska ha imorgon då vi hoppar en msv b.

Tävling @Södertälje

Nu sitter jag i lastbilen med en grymt taggad häst där bak. Vi åkte vid 7 så just nu har vi åkt i 1 och en halv timme, kuuuuul ;) Min vän Amanda är med dag och ska kolla. Skrivet senare hur allt går! Puss hej.

Allt är färdigt

Kom nyss in från stallet och allt är färdigt.
Hinner inte skriva så mycket ikväll. Men det kommer mer imorgon!

Storm gick i alla fall riktigt bra idag. Red honom ungefär 50 minuter eftersom att han vilade igår så va han ganska stark i början, men han mjuknade snabbt!
Så det känns riktigt bra inför imorgon :D
Hoppar en L:A imorgon.

Men nu måste jag gå och packa kläder osv.

PUSS OCH HEJ!


Ut till stallet

Nu kom jag nyss hem från skolan och nu ska jag gå ner till stallet och rida Storm och bada honom eftersom att han är sååå smutsig ! Skriver mer ikväll.

Those were the best days of my life

Nu har jag precis gjort klart alla läxor. Det tog ett tag, men nu är jag klar. SKÖÖÖÖNT!
Jag har inte gjort speciellt mycket idag, slutade tidigt så jag kom hem ungefär vid 3. Eftermiddagen har varit ganska seg eftersom att jag inte har haft så mycket att göra bara för att Storm vilade idag.
Men jag borstade på honom för han var sååååå lerig då jag tog in honom från hagen, alltså lika lerig som vanligt när han har varit ute.
Smutsiga häst <3

Imorgon ska jag rida honom ett ordentligt markarbetspass i paddoken. Så imorgon ska jag rida igenom honom så att han har mjuk och fin tills tävlingen eftersom att vi åker på fredag. 

Nej nu ska jag fixa lite kvällsfiiiika. PUSS OCH HEJ! 


 
 



Tack Madeleine, en kommentar som man blir riktigt glad över att läsa

madeleine om Nu ----> STALLET:

Gud vilken fin blogg du har!
Och din häst herregud vad fin! :)
Kram!


Tisdag

Nu sitter jag och kollar på tv. Kom nyss in från stallet efter att ha ridit Storm i ungefär 1 timme.
Han fick ta det ganska lugnt med mest skritt och trav med även lite galopp. Han blev verkligen glad över att bara få ha det lite kul i skogen.
Imorgon får han vila. :) 

Men nu ska jag gå och äta lite, jag är sååhääääär hungrig just nu !



Veckoplanderingen för Storm

Måndag: Hopptränat
Tisdag: Skogen, ca 1 h
Onsdag: Vila
Torsdag: Ordentligt markarbetspass
Fredag: Tävling
Lördag: Tävling
Söndag: Tävling


Fucking perfekt.

Storm va så sjukt fin idag.

Det var banhoppning med en trekombination snett igenom, en tvåkombination på långsidan och fler enkelhinder.
Vi började att hoppa fram över ett högt kryss med bommar framför likt ett v. Vilket va riktigt bra speciellt för Storm då han gärna hoppar mer åt höger men med hjälp utav detta hinder så fick hästarna hjälp att hoppa i mitten. 

Storm gick riktigt bra och han blev verkligen glad över att få hoppa idag. Sista banan idag kändes sååå sjuuuuukt bra. Han hoppade väldigt fint och luftigt. Speciellt sista gången på trekombinationen. Då jag bara kunde mjukna och hålla ett stöd hela vägen igenom.

Nu känns det super inför helgens tävling i Södertälje. Vi är GRYYYYYYYYMT TAAAAAGGADE!


Träääningträäning

Ikväll är det träning för Fia med Storm.
Tränar egentligen på onsdagar men jag ska tävla på fredag-söndag så därför passar det bättre att Storm får träna idag.


You're beautiful, It's true


Nu ----> STALLET

Nu jag jag gå ut till stallet och rida Storm. Idag får han gå en lugn runda i skogen.



Bild från förra vintern.

Nya kläder

Här kommer bild på de nya tröjorna som jag köpte.
Det blev några synliga ränder på den grå tröjan då jag tog kort på den, så det kanske ser lite smått konstigt ut just där. Men så ser det inte ut i verkligheten, utan det är ljuset. ;)


Dressyr med Storm

Idag red jag markarbete i paddoken på Storm. Jag kände att det behövdes eftersom att han vilade igår.
I början va han ganska stark, så jag gjorde mycket halter och ökningar. För att få honom att lyssna både framåt och tillbaka.
Efter ett tag blev han mjuk och lyssnade riktigt bra.
Red även över två bommar som låg på långsidan. Även här va han lite smått stark, men det gav med sig och efter ett tag så gick han jääätte avslappnat och jobbade med bakbenen riktigt bra!


Never I will find someone like you

Kollar igenom alla gamla bilder och hittar en otroligt saknad vän.
Munsboro Yellow Sun jag glömmer dig aldrig.
Ser ni på bilden, vad liten jag va :')



I bussen

Nu sitter jag i bussen på väg hem till Jessica efter en grymt rolig dag på stan, med mycket skratt och prat. Tack för dagen vännen! Hittade två fina tröjor och bild kommer. Skriver mer senare :)

Stan med vännen.

Nu har jag precis fixat mig för att snart gå till tåget. Idag blir det en dag i stan med Jessica och en sväng på bio, den heter What's your number. Dagen kommer bli gryyym!
Men jag får se vilka kläder jag hittar, bilder kommer på det imorgon!
Sover även hos henne i natt.

PUSS!



Vi bjuder på en oseriös bild.


UNDERBART osv

Idag blev det en låååång stund i stallet!
Det började med att jag kom ner till stallet och tänkte på att Storm faktiskt har JÄTTE lång päls, eller hade. Det är sjukt vad det har gått fort för honom att bli hååårig :')
Men då klippte jag honom och självklart så slutade maskinen klippa efter ett tag. Så då var det bara att ringa efter pappa så att han fick komma hem och fixa den. Eftersom att jag inte kan något om maskiner. Hehe..
Men till slut så blev han klippt. Och det blev faktiskt riktigt bra. Bild kommer !

Sen red jag honom i skogen och självklart så började det regna. UNDERBART! 
Så då blev både jag och Storm riktigt blöta. Men ajjaa inte dör man av lite regn ;) 
Jag känner att min dag har blivit riktigt lyckad, eller vad säger ni? Först slutar maskinen att klippa och sen så blir man blötare än blötast. Myyys!



Haha jovars frågan har jag nog redan svarat på!

Ledig x 1000

Nu vaknade jag precis heeeelt pigg. Men vädret är ju inte det roligaste..
Sen blir det frukost efter det ska jag direkt ner till stallet och rida Storm. Hoppas bara att det kan sluta regna ;) 

Sen blir det en hel del plugg osv.

PUSS!


@hoppträning

Ikväll är det träning med Storm för Fia.





Det högsta är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall.

Inte för att skryta eller så, men jag är nog rätt nöjd just nu!
Vi hade orienteringsprov idag, uuusscchhh vad trött jag blev. Men det gick verkligen super. Vilket gav ett MVG :D
Jag kan nog inte vara nöjdare. Och vi har studiedagar imorgon och på fredag. VILKET BETYDER LEDIG!

Det finns ingenting som är dåligt just nu. Livet är rätt grymt!


Loved you yesterday, always have, always will.


Staallet staaallet

Nu kom jag nyss hem från skolan, kul att man har väntat på bussen i 50 minuter. Uuusssccchh!
Men nu ska jag gå ut till för att rida Fille och Storm.
Skriver mer senare.
PUSS!

Myyys i soffan!

Nu sitter jag i soffan och se på tv. Underbart!

Red Fille, Alkis och Storm idag.
De alla gick riktigtriktigt bra!
Duktiga hästar gånger 10000.

Men nu ska jag packa mina saker inför imorgon. Så jag har faktiskt inte tid att skriva mer just nu.

PUSS OCH HEJ!



Fillefisk får stå för en gullig bild idag!

Nu ----> stallet.

Kom precis hem från skolan och nu blir det att gå ut till stallet. Antagligen är det tre hästar att rida idag. Syster är sjuk så då behöver även hennes hästar ridas. Men eftersom att jag bara har Storm nu så är det bara kul att få rida lite mer. Det känns så konstigt att bara ha en häst :')
Men vi letar på för fullt!

Dock har vi ändrat lite. Jag har ju nämt att vi ska köpa en d-ponny till mig, men så blir det inte. Utan nu letar vi efter en storhäst. Hehe!

Men nu har jag inte tid att sitta här, utan nu ska jag riiidariida osv.



Du är den finaste jag har.


Jag saknar dig.

I can't win, I can't reign.
I will never win this game without you.
I am lost, I will never be the same without you.
I can't rest, I can't figh, without you.
All I need is you and I.


Pigg häst.

Idag fick Storm gå en ordentlig skogsrunda. Det kändes som att han behövde det, eftersom att han var så sjuuuukt pigg. ;)



Foto stund.





nummer 1 !

Leder ranklingen i östergötland bland alla ponny ryttare. Kan man vara nööööjdare! :D



RSS 2.0