Tävling - Bagatell

Idag var det den stora hästens tur att tävla!
Det blev bland annat en 9e plats i dagens 110.
Berättar mer senare, då kommer det uppdatering om både Storm och Baggis tävling. Så förbered er på olika filmer och bilder senare!

 


Ponnyn levererar

Sitter just nu i lastbilen, åker hem från dagens tävling. Det blev en lyckad dag i Gamleby. En 2a plats i LB och ett ner i LA som va en a0a. Är riktigt nöjd över Storm! Berättar mer senare, även film och en bildbomb från dagen kommer upp senare :)

 


Pool mys med vännen

Är just nu med Patricia och har det allmänt bra. Hon är bra hon!
Senare ska jag fixa inför imorgon då det är tävling i Gamleby med Storm som gäller :)
Ponnyn ska tvättas och utrustningen ska smörjas. Så jag har en hel del att göra ikväll.


Just nu

Andra hästen ska nu ridas, Baggis har blivit riden i paddoken med olika bommar och hon gick riktigt bra. Storm ska gå en stund i skogen. Duktig som jag är går jag upp på min sovmorgon och rider hästarna. ;)


Träning - Storm

Gårdagens träning med Storm gick otroligt bra.
Som jag berättade tidigare så har jag en ny sadel på Storm och jag märker så STOR skillnad. Han är mycket mer avslappnad och han är väldigt pigg och glad. Just nu så stor trivs han i sadeln och självklart gör jag också det.

Träningen bestod iallafall av en hel del linjer och en kombination. Vi började med att komma på ett litet plank som stod på mederlinjen med en bom ett galoppsprång innan. Denna övning gjorde vi för att se hur bra koll vi hade på hästarnas bogar. Jag lite svårt med Storms högra bog då han gärna vill få ut den så denna övning passade oss perfekt då vi behöver träna på det.

Vi avslutade passet med att hoppa en bana. Då va Storm otroligt fin. Han lyssnade på mig och jag hade bättre koll på bogen. Han hoppade så galet härliga språng och han var kvick och fin hela passet så annat än nöjd kan jag inte vara. Min fina ponny! <3



Träning på gång

Just nu sitter jag i lastbilen på väg hem till Fia. Det är hoppträning med Storm som gäller! :)


Nu är jag tillbaka

Hej på er, min uppdatering har legat på botten. Jag har inte haft någon ork/vilja till allt som har med bloggen att göra. Men nu ska jag skärpa till mig och ta tag i det här!!

Det är en hel del som har hänt och jag berättar mer om det senare.

Bjuder på en bild från idag, ser ni hur vi steker? ;)


Mot skåneland

Nu åker jag mot Flyinge för att spendera min helg där. Jag kan dock inte tävla utan jag är med som hjälp till världens bästa syster! :)


I lastbilen

Nu är jag på väg hem från dagens träning. Det är gaaaalet så fin Baggis har blivit och jag är väldigt nöjd över hur otroligt bra hon gick idag!! Min fina <3 Mamma har även filmat så en liten film kommer upp här senare. Skriver även vad träningen bestod av när jag har kommit hem :)


Hoppträning på gång

Nu står den stora hästen bak i lastbilen, nu åker vi hem till Fia för att hoppträna! :)


Samshield

Kolla vad jag hämtade ut igår. Jo precis, min ÄLSKADE Samshield hjälm!! :D


Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänkt att ångra dig


Du kan aldrig skada mig igen, du lärde mig att ta stryk

Hej på er!
Min tisdag består av att jag först ska vara i skolan till halv 4 därefter är det fix i stallet som ska göras, även hästarna ska ridas.

Vi hörs senare :)


Härlig känsla

Glädjen som uppstår när jag kommer ner till stallet och ser att bästa farmor har mockat och fixa i stallet. Farmor är riktigt bra!


Dagens sysselsättning

Spenderar en stund utav min söndag till att fixa med en jobbig tråd som inte vill reda ut sig, haha!

 


Film från debuten i 1.10 med Bagatell

Nu kommer filmen från tävlingen i Kinda upp. Både datorn och youtube har varit ovänner med mig, men äntligen fungerar det!

Njut, för visst har hon blivit väldigt fin :')


Ny sadel

Inviger min nya sadel till Storm. Antares <3


Glasshäng med brudarna


Tävling @Kinda

Jag har inte haft en minut över för att berätta om söndagens tävling i Kinda med Baggis, så jag tar upp allt nu. Bättre sent än aldrig, eller hur! :)

1 meter - 0+0fel och en 4e placering.

Baggis kändes så otroligt fin på framridningen till denna klass. Hon bjöd och lyssnade på mig. Sen när vi kom in på banan så kändes det riktigt bra. Allt stämde och hon hoppade både grundomgången och omhoppningen som ingenting. Jag är ute efter fina rundor tillsammans med henne nu och det kändes som att den här rundan var perfekt och på det blev det även en 4e placering, min häst är fantastisk.

1.10 meter - 0+0fel.

Även till denna klass kändes Baggis grymt fin, allt stämde och hon hoppade verkligen fint. Under hela banan kände jag att hon väntade på mig och hon gjorde det jag bad henne att göra. Vi gick felfritt rakt igenom hela banan både grundomgången och omhoppningen alltså. Det var vår debut i 1.10 meter så hur nöjd är jag inte för bättre kunde det knappt ha gått.

Jag är så otroligtgalet nöjd över de rundor som jag och Baggis har gjort tillsammans. Vi har startat 3 tävlingar och under varje klass så har vi gått felfritt med eller utan placering. Hon är världens bästa!






RSS 2.0